Badhus-utflykt och sjukstuga

I lördags var vi på utflykt, jag, Markus och Kasper. Vi åkte till Jönköping där i mötte upp Cissi och Elin och besökte badhuset. Kasper har ju gått på babysim och trivs i vatten, så det kändes helt görbart. Markus tog hand om Kasper i omklädningsrummet och det gick bra. Skönt att det fungerar så bra för de att vara bara de två även i nya och för Kasper tröttande miljöer. Och skönt för mig att kunna bry mig bara om mig själv, och assistera Cissi lite med Elin när det behövdes. Kasper tyckte det absolut roligaste i badhuset var att sitta på grunt vatten och plaska, så det fick han så klart göra mest. Han tyckte såklart det var roligt att titta på Elin och alla andra runt omkring oxå, ska bli jätteroligt till våren när han kan härja runt ihop med Elin! 

Efter badet åkte vi en sväng till A6 hela gänget och käkade lunch och kollade runt lite innan vi åkte hemåt igen. En väldigt trevlig utflyktsdag! 

Efter detta har vi ägnat oss åt mest ingenting, förutom att kurera förkylning och ta Faile till veterinären… Kasper hade sin första riktiga sjukdag igår med lite feber, som mest mätte vi 38,5 grad så det var inte så farligt men han var såklart gnällig och ynklig. Natten till måndag sov han uruselt pga snor, som tur var dov han bättre inatt efter alvedon och snorsug, och idag verkar han mycket piggare. Fortfarande snorig men ingen feber. 

Och som lite extra grädde på moset har Faile gjort sönder en klo… vi fick en tid kl 9 igår morse som vi hetsade in till så nu är klon borta. Vi ser alltså fram emot typ två veckor med bandage, skydd för bandaget och koppelpromenader. Om jag någon gång köper en staff igen ska den iaf inte vara paid med svart-vita klor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s