Snart jul! 

Hoppla vad tiden springer iväg! Och vilken dålig fantasi jag har som antagligen börjar ungefär varje inlägg med det… men tiden går väldigt fort. 

Vi har tagit oss igenom Kaspers första sjukdomsperiod och nu vågar jag nog säga att den är helt över. Han har haft feber och varit rejält förkyld vilket har lett till en gnällig och grinig bebis som sovit mycket på dagarna men inte kunnat sova på nätterna. Trevligt. Men i natt har han sovit som vanligt igen, jag tror han har vaknat max två gånger, kanske en. Skönt att äntligen känna sig lite utvilad igen! Dagtid har jag även fått tillbaka min goa glada bebis som skrattar och leker mest hela tiden. Just nu jobbar han för fullt på att ta sig framåt men än så länge går det bara bakåt… men det är inte långt borta, till jul borde vi kunna ha en krypande bebis! 


Hundarna njuter av föräldraledigheten, staffarna lite mer än Taim men han ska få lite mer aktivitet snart med två agilitytävlingar innan vi tar ledigt igen. Inga planerade tävlingar alls efter det. Vi får väl se hur det blir nästa år med husrenovering som kommer ta massor med tid, och dessutom är det ju meningen att jag ska börja jobba nån gång under nästa år… från början skulle jag börjat i mars, precis när Kasper blivit 1 år, men det har vi skjutit framåt lite. Jag kommer vara ledig på 100% både mars och april med och sedan jobba 50% under maj och juni. Säkert dåligt för karriären och mycket annat, men jag vill ta tillvara på möjligheten att vara hemma med Kasper, han är bara liten en gång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s