Livet på rätt håll igen

Vad det har berott på vet jag inte riktigt men den senaste tiden har jag känt mig orkeslös, oengagerad och allmänt tråkig. Små motgångar hat känts som berg och har det kommit flera på en gång har jag nästan velat vända i dörren. 


Men nu har det vänt, hoppas jag! Sedan typ i söndags känner jag mig pigg och glad och mycket mer som mig själv. Vi har promenerat i vintervädret och njutit, jag har njutit av att bara vara hemma med Kasper och se honom utvecklas dag för dag. Failes klo som det nu var tre veckor sedan vi drog bort har varit ett energikrävande orosmoln men nu vågar jag faktiskt se slutet på eländet. Pulpan har torkat till, svullnaden lade sig för ett par dagar sedan och Faile kan nog snart börja promenera som vanligt igen. 

Som ytterligare en rolig grej har Kasper nu ikväll tagit sina första försiktiga krypsteg! Det är lite vingligt och trevande men han är i krypposition och han tar sig framåt! Han har ganska längs suttit ch gungat fram och tillbaka men när han försökt välta över med benen har han bara hamnat platt på mage. Men nu ikväll knäckte han nog nöten i hur man gör med benen! Lite slut på lugnet men också skönt att han kan röra sig, det är ju liksom nästa steg, förändring är roligt! 


Jag ägnar lite tid åt julplanering med. Julklappar, självklart, men även vad vårt bidrag ska bli till årets julbord, juligt godis utan en massa socker till barnen, julklappsrim och diverse funderingar. Kvällen innan julafton blir det julfirande med Markus föräldrar och julafton firar vi i år i Götåkra hos mamma och Ingemar tillsammans med mina syskon med respektive. Kasper kommer få äta julmat och riva i julklappspapper, det tror jag blir populärt. Till nästa år är förhoppningen att vi har kommit iordning i vårt nya stora hus och då kan bjuda in alla dit! DET ser jag verkligen fram emot! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s