Kryp pågår! 

Nu är lugnet slut och vi har fått inse att vissa saker helt enkelt inte kommer vara i fred de kommande månaderna (/åren?). Hundarnas vattenskål, saker i våra låga fönster (typ alla våra fönster går ända från golvet), skor, veden till kaminen osv. Finns nästan obegränsat med saker som en 10-månaders bebis tycker är spännande. Han är fortfarande relativt långsam och det kräver en del jobb för att han ska ta sig från a till B men det går fortare för varje dag. Han har börjar lära sig att ta sig över trösklar, antingen genom att krypa eller genom att hasa över på mage. 


Hundarna sköter det hela med bravur, alla inser att det gäller att gå undan om man vill vara i fred, inga sura miner. Faile är allra bäst, en riktig nanny dog som låter Kasper klappa på och dra lite lätt i henne. Båda de andra har lite för mycket integritet för att stanna kvar när bebisen kommer krypande, än så länge. 

Jag har som ett litet löfte till mig själv, bestämt mig för att komma igång och träna lite. Jag har försökt börja jogga tidigare men då har kroppen sagt nej. Nu är jag dock återhämtad fysiskt och kör på mamma mage-appen där man tränar magmuskler och knipövningar för att stärka bäckenbotten. Efter ett klipp och sedan inflammation i stygnen känns det som att jag behöver gå lite all-in på det där för att känna mig hel igen… jag har även joggat två gånger förra veckan och två gånger denna veckan. Lätta intervaller med Kasper i joggingvagnen och det har känts bra! Idag kändes det så bra att jag klarade att jogga mig igenom alla utom en av vilo-intervallerna, det blev 8 min jogg, 2 min rask gång och sedan 15 min jogg igen och jag kände mig STARK hela vägen. Jag har mål inför våren som jag verkligen ska se till att klara av. Att jag redan har tappat ett par kg gör ju bara saken ännu roligare. 

4 kommentarer

    1. Tack! Och jättetack för peppen, jag hade aldrig kommit igång utan den!❤️
      Och ja, det är lite läskigt, är ju väldigt behändigt och relativt enkelt när man sätter/lägger ungen på en plats och den blir kvar där. Nu är det mycket mer passande och hålla koll på vad han hittar på. Roligt men ganska krävande. 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s