Tävling

Idag har jag dömt och tävlat lite agility igen. Förra gången var precis innan förkylningen satte in och nu är jag fortfarande inte helt frisk. Hurray. Jag tänkte att jag skulle klara mig utan alvedon men det gick inte, bihålorna gör fortfarande ont. 

I alla fall, jag dönde på morgonen eftersom domarkollegans sambo skulle tävlat. Så en agility 1 och en hoppklass 1 medium, tyvärr med för få starter för att täcka upp mitt dömningskrav i år, så jag får helt enkelt döma en dag till i höst. Jag har inte tid egentligen men det är ju roligt så, lite tudelat. 

Jag ändrade lite från skissen för att få fina linjer men är väldigt nöjd med banorna. Lite att jobba med men inget omöjligt. Ännu bättre känns det förstås när flera av de tävlande kom fram och sa att det var bra banor efter tävlingen, alltid jätteroligt att höra! Mitt eget tävlande gick sådär. Vi har inte tränat sen sist pga redan nämnda förkylning, och jag var inte så pepp. Dessutom var banorna för linjelösa för att de skulle funka bra för oss. Agilityklassen gick mest bara skit, men bra A och bra gunga. Hoppklassen löste vi, förutom linjen på fyra hinder innan slalom där jag inte genomförde min plan med blindbyten och sen stör Taim väldigt mycket över ett hopphinder så han river. Jag var rädd att han skulle ta starthindret igen eftersom slalom inte alls hamnade på rätt linje. Skit. Men bra tid hade vi iaf. 


Under tiden som jag var på tävlingen grävde Markus avlopp till svärföräldrarnas tillfälliga hus så Kasper har tillbringat dagen med mormor och Ingemar och det ska ha gott jättebra. Och det tror jag absolut, det var en mycket nöjd kille jag möttes av i Götåkra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s