Firat Elin, vårbrukat och det blir fler och fler steg!

I det fantastiska vädret som var i fredags passade jag och Kasper på att bestämma träff med mamma i blidsberg. Vi började med att promenera 3 km med alla hundarna och fikade sedan pannkakor i basta kvarn. En mycket trevlig aktivitet som vi gärna gör igen! Passar toppen att jag är ledig fredagar eftersom även mamma är ledig då! 


Vi har även sett till att njuta av och ta tillvara på sommarvärmen på vår altan på kvällarna. Den har kvällssol och när den sista eftermiddagshettan lagt sig varma dagar är den helt perfekt att hänga på. Vi har grillat, Kasper har busat och livet har varit allmänt underbart. Jag kommer sakna vår altan. 


Eftersom det fina vädret bara skulle hålla i sig tills i lördags var det då det var viktigt att vi fick gjort vårbruket. Det gjordes och är nu färdigt, så när som på den lilla plätten utanför lösdriften som korna har som rasthage. Den ska harvas och sen sås igen, sen är allt klart! 


Och i söndags var det dags för Elins två års kalas! Två år! Det är så roligt att umgås med Elin och Kasper ihop, de har börjat få lite utbyte av varandra och en kan se deras likheter och skillnader! Så spännande att följa deras individuella utveckling som individer och verkligen få ta del av deras resa så nära. Våra små fina troll. 


Till sist, som syns på sista filmen om ni kan se den, har Kasper börjat ta tag i detta med att gå utan stöd. Det går fortfarande allra bäst att gå med gåvagnen eller krypa, men står han kan man lätt uppmuntra honom till att gå ett par steg själv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s