Semester! 

Jag är inne på min tredje semestervecka av fyra, och uppdatera bloggen hinns inte med… 

Första veckan var vi två dagar i Norrköping hos våra fina vänner som har en dotter som är ungefär tre veckor yngre än Kasper. Vi besökte Kolmården två dagar, riktiga toppendagar! Vi hade med oss vagnen (jag minns inte ens när vi använde den sist innan dess…), men Kasper ville i princip bara gå själv eller bli buren i våran Wompat-sele, men det var ju bra att kunna lägga grejer i vagnen. Det blev två intensiva dagar men vi hann med det allra mesta utan att stressa.  


Väl hemma tog vi grässkörd och jobbade i huset. På lördagen åkte vi på sommarfest hus min bror utanför Halmstad och sedan direkt vidare till Tyskland. Lite hastigt bestämt, men en kort-semester unnade vi oss. Vi åkte till Mosel-dalen och den mysiga byn Cochem. Mest av allt var vi bara lediga och strosade runt, men vi vandrade en dag och besökte Burg Eltz en dag. Kasper fick feber sista natten i Cochem och var sen lagom däckad hela vägen hem i bilen, antagligen pga tänder, han åt dåligt och dreglade massor. Lite synd, men i övrigt gick allt bra. Det är en liten utmaning att gå på restaurang med en 18-månaders men vi redde ut det hyggligt. Vi hade med oss Perrin, dels för att han är otroligt lätt att ha med sig, men även för att han är krångligast att lämna bort till någon annan. Han är lite speciell… 


Och nu har vi fortsatt temat för semestern med att ta mer grässkörd och jobba i huset. Nästa vecka jobbar Markus och jag och Kasper är lediga själva, innan jag börjar jobba och Markus är föräldraledig med Kasper till inskolningen börjar i slutet av augusti. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s