3-års kalas och 1 månad!

Förra veckan fyllde Kasper 3 år! Vi smygstartade firandet genom att min bror och hans sambo kom hit och fikade och gratulerade söndagen innan eftersom de hade förhinder på kalaset. Kasper var supernöjd med besöket och presenterna, både Daniel och Nina är stora favoriter hos honom, ffa Nina.

På födelsedagen i tisdags väckte vi honom med pannkakstårta, sång och paket på sängen. I lördags hade vi kalas med närmsta släkten och våra vänner från Norrköping som turligt nog råkade vara ”hemma” i Falköping denna helgen. Förutom våra barn var det Cissis Elin och Erik plus Olivia som bara är några veckor yngre än Kasper och hennes lillebror Elias som är några veckor äldre än Cissis Erik. Första barnkalaset kan man nog säga. Livat och roligt, även om Kasper just nu tycker att mycket människor och att vara i centrum inte är riktiga höjdare. Han är glad och livlig, men vill helst bara umgås med människor han känner och inte i för stort antal. Han vågade ta för sig och blåsa ut ljusen på tårtan i alla fall, även om han inte vågade ta emot och öppna alla paket.

Samma dag som kalaset blev lillebror 1 hel månad gammal. Nu har han börjat visa lite mer personlighet och första leendet borde inte vara allt för långt borta. Han har haft problem med eksemliknande utslag i ansiktet, som vi nu smörjer med fet kräm, det har blivit bättre men är inte borta helt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s