Semester

Markus har semester just nu, han har denna och nästa vecka kvar innan han ska jobba ett tag, för att vara ledig två veckor till i september när vi åker till Österrike.

Hittills har semestern dock gått i arbetandets tecken. Vi har fått in hela första skörden och sedan har Markus med hjälp av sin kusin, lagt om halva taket på huset. Teglet i sig var inte skräp, men taket var otroligt ojämnt åt alla håll och kanter så det behövdes verkligen riktas. Vi har även bestämt att lägga svart plåt (aluminium) på stor huset, precis som vi har på utbyggnaderna, så när hela taket är riktat, råspåntat och pappat kommer plåtslagaren och gör det. En av ”takbytardagarna” gjorde jag och grabbarna en utflykt till ryda i Borås och gick på hundutställning. Första humdaktiviteten sen jag vet inte när. Cissis Marcus ställde ut sin ena jämte och mamma ställde sin dvärgschnauzer. Very Good på jämten och excellent på schnauzer-Lisa i värmen, och barnen fick busat och umgås.

Men just nu har vi lite semester! Min bror och hans sambo är i Italien på semester, då passade vi på att låna deras hus utanför Halmstad och svemestra lite. Halmstad är ju toppen på sommaren, även fast vädret är lite sisådär. Vi ska promenera med hundarna, åka in till stan och strosa, och förhoppningsvis kunna njuta lite på stranden på fredag när vädret ser lite bättre ut. På lördag åker vi sedan direkt härifrån på bröllopsfest i Kungälv för en kusin till Markus och sedan hem. Skönt med ledigt och bara vara ett tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s