Faile

Bismas Pleasure Little Treasure

Född: 13 mars 2009

Faile var på halvfoder från Bismas Kennel, men har tyvärr visat sig ha demodex, vilket alltså gjort att hon tagits ur avel.

Jag hade funderat ganska länge på att utöka hundflocken, i och med att arbetslivet närmade sig. När lilla Faile föddes på Bismas kennel i mars 2009 var valet att skaffa min tredje egna hund inte helt svårt då det då passade ganska bra att en liten valp.

Faile är en ganska förarvek fröken som gärna gör saker bara för att få göra rätt. Här är det positiv träning som gäller, och att se till att Faile får göra rätt, annars kan hon tycka det blir lite jobbigt. Hon är miljöstark, men tycker inte så mycket om nya människor, vilket dock har blivit bättre allt eftersom hon blir äldre.

Hon väger ungefär 14 kg till en höjd av 38 cm, vilket i kombination med hennes utmärkta driv och vilja ger henne ett bra avstamp till agilityn. För det är agility vi satsar på framför allt, men såklart även lite lydnad, spår och rallylydnad. Faile älskar leksaker och att kampa, men lämnar inte gärna av saker, vilket vi alltså jobbar en del med. Hennes största passion i livet är mat, hon gör allting för vad som helst som är ätbart.

Faile tävlar i agility- och hoppklass 3. Hennes största merit är att hon blev distriktsmästare i agility i medium i Västra distriktet 2015. 
Faile har genomfört sitt MH, röntgats med A-höfter och ua armbågar, avslutat sin utställningskarriär på grund av ett litet underbett och blivit uppflyttad till rallylydnad fortsättningsklass. Men det är agilityn vi satsar på, trots sin storlek har Faile viljan, energin och läraktigheten att bli en fantastisk liten agllityhund och vi ser fram emot många härliga stunder tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s